Login
 
   
Pretraživanje
   
   

 
 
NOVOSTI
ČLANCI
  Google
 
Pratite nove članke na vašem portalu
 
 
O nama  

Poštovani posjetitelji,

Dobro došli na poduzetnički portal Kastav.info.
Kastav.info je jedan od prvih portala koji je organiziran na ovako pregledan i funkcionalan način. Ovaj portal poslužiti će Vam kao jedinstveni adresar svih tvrtki, obrta i drugih ustanova na jednom mjestu, svrstanih u smislene kategorije u kojima djeluju. Mišljenja smo da je kombinacija tekstualnog opisa, slika i video prezentacije najbolje rješenje za predstavljanje na Internetu.

Na početnoj stranici portala možete pronaći logo tvrtke ili obrta koja posjeduju kompletnu promocijsku web stranicu, gdje se možete upoznati sa njihovom cjelokupnom ponudom i asortimanom koji Vam je potreban.
One tvrtke koje imaju simbol kamerice pored logotipa posjeduju video prikaz. Moći ćete učivati u video prezentaciji koja će Vam dati još bolji i potpuniji pregled o tvrtki ili obrtu. Jer ako slika govori tisuću riječi, onda je Video prezentacija zasigurno još tisuću puta učinkovitija.

Odlično je to što na portalu možete vidjeti isključivo web stranicu poslovnog subjekta kojega tražite sa svim informacijama i njegovom cjelokupnom ponudom proizvoda i usluga, bez dodatnih reklama i "bannera" koji iskaču sa svih strana te prikazuju sve i svašta, samo ne ono što Vam je važno i zbog čega ste uopće došli na stranicu.

Kastav.info je portal koji daje novu vrijednost tvrtkama i obrtima koji su zastupljeni na Internetu. Naši stalni klijenti ostvaruju puno bolje pozicije na poznatim tražilicama kao što su google, yahoo i dr. Njih ćete vrlo vjerojatno moći pronaći upisujući ključne riječi, određenu kategoriju ili pak sam naziv tvrtke koju budete tražili.

Stoga poštovani posjetitelji, želimo da Vam ovaj portal bude od izričite koristi kod sklapanja novih poslova, ugodan za korištenje i pretraživanje informacija koje tražite vezane za poduzetništvo, ali i ostalo što može doprinijeti vašem interesu.

Prilikom Vašeg kontakta ili upita pojedinom poduzetniku i obrtniku za ponudom, slobodno recite da ste njegovu ponudu vidjeli na Internetu. Mišljenja smo da će Vašem budućem poslovnom partneru biti jako drago što ste ga pronašli upravo na portalu Kastav.info!

Želimo Vam ugodno korištenje.

Vaš Kastav.info! 

Korisni linkovi
  eCroatia.hr  
  Pazin.info  
  Poduzetnički portal Istre  
  Viškovo.info