Login
 
   
Pretraživanje
   
   

 
 
NOVOSTI
ČLANCI
  Google
 
Pratite nove članke na vašem portalu
 
 
Novosti  
Ostavite automobil blizu centra Splita i krenite u avanturu po otocima!
12.8.2022.   

SPONZORIRANI ČLANAK


Split, drugi najveći grad u Hrvatskoj, smjestio se u centralnoj Dalmaciji, na istočnoj obali Jadranskog mora. Zahvaljujući svojoj bogatoj i dugoj povijesti i prekrasnim lokacijama kojima ovaj grad obiluje, već u prvim trenucima boravka u ovom dalmatinskom gradu bit će vam jasno zašto se Split često naziva jednim od najljepših gradova svijeta. 


Bogata turistička ponuda i mnoštvo sadržaja i događanja koje Split nudi, pretvorili su ga u popularnu turističku destinaciju, no nije samo grad i njegov centar jedino što će vas ostaviti bez daha u ovom dijelu Dalmacije - splitski arhipelag je također jedan od najzanimljivijih i raznolikih područja Jadrana, a postoji li bolji način provođenja odmora od avanture po otocima? 


Kako bi vaša otočna avantura prošla što bezbrižnije i kako ne bi veliki dio svoga odmora potrošili u svom automobilu u dugim redovima za ukrcaj, Split City Parking je najbolje i najpovoljnije rješenje za vas!


Najpovoljniji parking u gradu

Bilo da ste u istraživanju otoka splitskog arhipelaga odlučili provesti samo jedan dan ili će vaša avantura po otocima potrajati cijeli tjedan, a možda i duže, Split City Parking je  najsigurnije i najpovoljnije rješenje za vas i napokon nudi odgovor na pitanje ‘’Gdje ostaviti auto usred sezone u Splitu?’’


Otočki smještaji često imaju ograničen broj parkirnih mjesta, ako ih uopće i imaju, a ona su često i nepraktična za korištenje i nezaštićena od sunca i nepogoda, a tokom sezone velike gužve i redovi za ukrcaj na trajekt su dobro poznati problem svima onima koji se odluče krenuti na put sa svojim limenim ljubimcem. 


Kako bi izbjegli trošenje dragocjenog vremena svoga odmora na visokim temperaturama čekajući iduću liniju za ukrcaj po nekoliko sati, ali i uštedjeli novac ne plaćajući često preskupe karte za prijevoz, ostavite svoj automobil u našoj garaži i nastavite svoje putovanje bez njega. 


Garaža je udaljena samo desetak minuta hoda od centra grada i trajektne luke iz koje polaze sve linije za obližnje otoke. Naše su usluge dostupne od 0 do 24 sata, tokom cijelog tjedna, garaža raspolaže i sa više od 60 XXL parkirnih mjesta za velika vozila, a sami parking osigurava više od 100 nadzornih kamera pa se ne morate brinuti o sigurnosti svog limenog ljubimca tokom odmora. 


Naše cijene su najpovoljnije u gradu pa ćete sat vremena parkinga platiti samo 15 kuna, dok je dnevna karta 120 kuna, a tjedni parking će vas koštati 750 kuna, što čini značajnu uštedu prema ostalim parking opcijama u gradu.


Koje otoke posjetiti?

Hvar je jedan od najpopularnijih i najsunčanijih otoka u Hrvatskoj. Savršeni je spoj tradicionalnog otoka bogate povijesti i popularne party destinacije. 


Najpopularnije odredište za mlade je zasigurno grad Hvar sa svojim modernim klubovima i beach barovima, ali i ostatak otoka je prepun zanimljivih lokacija, netaknute prirode i predivnih skrivenih plaža, kao i polja lavande, vinograda i maslinika. 


Brač je odličan izbor za sve one koji žele doživjeti tradicionalni duh otoka i odmoriti dušu i tijelo. Posjetite mala mjesta poput Pučišća, Sutivana, Milne ili Povlja, gdje se ljudi još uvijek bave ribolovom, održavaju maslinike i vinovu lozu, kupite suvenire od Bračkog kamena, poznatog svuda u svijetu ili se okupajte na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj, Zlatnom ratu prilikom posjete Bolu. 


Šarmantni mali otok Šolta smjestio se u blizini Splita i odlična je destinacija za sve one koji svoj odmor žele iskoristiti za uživanje u tišini daleko od gradske buke i vreve. Otok obiluje skrivenim uvalama i špiljama u kojima možete uživati u samoći i zvucima valova, a ukoliko želite iskusiti Mediteran kakav je nekad bio uputite se na Vis i Biševo i prilikom svog posjeta nikako nemojte propustit posjet Modroj špilji jednoj od najljepših destinacija na 

Jadranu. 


Kako bi započeli svoju avanturu po otocima bez automobila rezervirajte parkirno mjesto u najpovoljnijoj garaži u Splitu putem WhatsAppa, telefona, e-maila ili popunite obrazac na našoj web stranici!


 
 
Korisni linkovi
  eCroatia.hr  
  Pazin.info  
  Poduzetnički portal Istre  
  Viškovo.info