Login
 
   
Pretraživanje
   
   

 
  Obrazovanje :: Intelektualne usluge > Tečajevi i poduke >  
 
KASTAV-EUROWAY
škola stranih jezika
 
 
Djelatnost

* Škola stranih jezika
* Tečajevi
* Prevođenje
* Priprema i polaganje Cambridge ispita
* Učenje engleskog jezika u Engleskoj 

Naziv poslovnog subjekta

KASTAV-EUROWAY
MB
Županija
Primorsko-goranska
Grad
Kastav
Adresa
Milana Marjanovića 20
Poštanski broj
51215
Telefon
051/691-065
Fax
Kontakt osoba
Branka Švorinić Bratonja
E-mail
euroway@net.hr
Internet adresa
www.kastav-euroway.com
O nama
Hello, hello!

Škola stranih jezika Kastav Euroway već 20 godina organizira tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika za sve uzraste i razine znanja te pripreme za međunarodno priznate ispite. Zadovoljstvo polaznika najbolja je preporuka za školu, kao i činjenica da su nam mnogi polaznici vjerni dugi niz godina.
 
Euroway pruža i više od učenja: individualni pristup, obiteljsku atmosferu, organiziramo razne projekte te događanja kao što su: Halloween, Christmas party, Easter Egg Hunt, Teddy Bear Day, pije se engleski čaj...
 
Niti jedan polaznik niti suradnik Eurowaya ne može biti „bivši", svi su oni na svoj način doprinijeli stvaranju škole. Mladi profesori i „malo starija" profesorica – direktorica škole način podučavanja prilagođavaju uzrastu polaznika. U ranoj dobi djeca uče jezik kroz igru, odnosno najprije razvijaju vještine slušanja i govorenja, a potom čitanja i pisanja. Za polaznike zrelije dobi poruka je – nikad nije kasno za znanje!
 
No, našem timu pripadaju i mnogi poduzetni roditelji. Jedni fotografiranjem, drugi slatkim iznenađenjima, a neki toplom riječju i podrškom – svi oni doprinose da Euroway djeluje kao skladna obitelj.

SMJEŠTAJ U KASTVU:

U ljetnim mjesecima Euroway postaje ljupko i udobno mjesto, idealno za sve generacije, bez obzira želite li ići na plažu, slušati svjetski poznate glazbenike ili šetati šumom koja okružuje Kastav.

Euroway House je jedinstveno mjesto koje zadovoljava sve uzraste.

Blizina turističkih središta Opatije i središta regije Rijeke čini Kastav još privlačnijim odredištem za vaš odmor. Možete provesti vruće ljetne večeri u romantičnoj atmosferi kastavskih ulica i dane ispunjene aktivnostima po vašem izboru. Imati privatnost, a opet ne biti usamljen.

Šljunčane plaže udaljene samo nekoliko kilometara čekaju da zaronite i ohladite se u kristalno čistom moru. Mali restorani s izvrsnom ponudom i barovi s velikim izborom maštovitih napitaka. Više na: http://www.eurowayhouse.com/index.html
Proizvodi i usluge

Bogat izbor tečajevaEuroway nudi tečajeve namijenjene različitim dobnim skupinama i razinama znanja:

- Tečajevi za predškolce

- Tečajevi za djecu

- Tečajevi za mlade/omladinu/srednjoškolce

- Tečajevi za odrasle

- Specijalizirani tečajevi

- Ubrzani tečajevi

- Individualni tečajevi prema potrebama pojedinca

- Poduke

- Priprema za CELA ispite (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE)

 

Programi su usklađeni sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (CEFR – Common European Framework of Reference for Languages).

 
Pripreme za ispite

Osim redovnih tečajeva nudimo i pripremu za međunarodno priznate CELA (Cambridge English Language Assessment) ispite iz engleskog jezika kao stranog jezika. Ovi su ispiti u skladu sa standardima Vijeća Europe i udruženja ALTE (Association of Language Testers in Europe – europsko udruženje za izradu testova iz stranih jezika). Na ispitima se testira čitanje, pisanje, slušanje, govor te upotreba engleskog jezika. Nakon uspješno položenog ispita dobiva se diploma koja potvrđuje vaše znanje, bez obzira želite li studirati u inozemstvu, tražite li posao u renomiranoj međunarodnoj tvrtki ili jednostavno želite potvrdu o svom znanju engleskog jezika.

 

Ovisno o razini (pred)znanja Euroway priprema kandidate za polaganje KET, PET, FCE, CAE i CPE ispita. Najmlađi – djeca od 7 do 12 godina - mogu se pripremati za polaganje YLE ispita na tri razine: Starters, Movers i Flyers.

 

Na temelju broja polaznika koje smo dosad uspješno pripremili za CELA ispite, British Council nam je dodijelio status „Silver Partner".

 
Ljetna škola u Engleskoj
 

Euroway je do sada u ljetnoj školi u Londonu proveo čak 46 tjedna. Gotovo svi polaznici tvrde da im je to „najizlet života". Učenje u jutarnjim satima, razgledavanje Londona popodne, druženje s pripadnicima raznih kultura te život u pravoj engleskoj obitelji bez sumnje ostaju zauvijek u lijepom sjećanju. Suradnja s ECSC-om (English & Cultural Studies Centres) traje skoro 20 godina. Izvanredne obitelji, izvrsna nastava, odlično organizirano slobodno vrijeme (razgledavanje Londona, posjeti mjuziklima, izlasci, izleti u Cambridge, Oxford...) - sve su to razlozi zbog kojih mnogi ljetnu školu u Londonu ponavljaju i nekoliko puta. Nije uzalud S. Johnson rekao „Tko se umorio od Londona, umorio se od života".

Za mlađe polaznike - prošle godine najmlađi izletnik bio je desetogodišnjak - organizirali smo 2 tjedni boravak u Cambridgeu i što da vam kažemo? Većina bi ponovla!

 

http://www.studiocambridge.co.uk/ 

 

Nismo ni odrasle zaboravili. Cambridge je idealan spoj učenja i odmora.

 

Ne oklijevajte već krenite!!


Reference

"KASTAV-EUROWAY " se nalazi u ovim kategorijama
- Prevođenje
- Škola stranih jezika
- Tečajevi i poduke