Login
 
   
Pretraživanje
   
   

 
  Auto-Moto > Auto dijelovi i oprema > >  
 
AUTO KRUNA SERVIS
Autoservis citroen, peugeot i renault vozila
 
 
Djelatnost

** Vrhunski proizvodi po prihvatljivim cijenama
** Kvaliteta prve ugradnje
** Stručno i ljubazno osoblje
** Servis vozila sa mogućnošću ugradnje dijelova uz jamstvo
** Lječnički karton Vašeg automobila
** Stranka prisustvuje servisu automobila
 
- Pogledajte video na you tube o AUTO KRUNA SERVISU!


Radno vrijeme: 
PON - PET: 8,00 - 12:00 | 13.00-17,00
SUB: zatvoreno 

Naziv poslovnog subjekta

AUTO KRUNA SERVIS
MB
2141973
Županija
Primorsko-goranska
Grad
Kastav
Adresa
Brestovice 31
Poštanski broj
51215
Telefon
091/2550-501
Fax
051/687-474
Kontakt osoba
Željko Višekruna
E-mail
autokruna@gmail.com
Internet adresa
www.kastav.info/autokruna
O nama
SERVIS
Briga o automobilu ponekad je veliki problem, neadekvatna usluga i previsoke cijene činjenice su s kojima smo se gotovo svi sreli.
Izbor adekvatnog mehaničarskog servisa prioritet je svakom vozaču. Prije svega bi istakli da je naš prioritet sigurnost vozača, te iz tog razloga nudimo besplatan pregled vozila u 40 osnovnih točaka među kojima su provjere upravljačkog mehanizma, amortizera, zglobova, kočionog sistema i drugih mehanizama neophodnih za sigurnu i udobnu vožnju.

STRANKA PRISUSTVUJE SERVISU

Uz vrlo povoljne cijene servisa, svakom se vozaču nudi besplatna izmjena diskova renomiranog proizvođača METELLI, besplatna ugradnja kočionih pločica FERODO i besplatna izmjena ulja, te filtra ulja.
Jedno od naših pravila je da svaka stranka može prisustvovati svakom servisu, bilo da se radi o manjem popravku ili o kvaru, kako bi se osobno uvjerila u ono što radimo.

LJEČNIČKI KARTON

Nastojimo pružiti cjelokupnu uslugu, od dijagnostike do servisa. Zato izrađujemo posebne kartone po uzoru na lječničke, s ciljem praćenja svih popravaka na automobilu, kako bismo imali uvid u obavljeno i sve ono što je potrebno izvršiti da bi vozilo bilo ispravno za vožnju. Želja nam je da AUTO KRUNA postane mjesto redovitog servisa našim klijentima, stoga otvorite “liječnički karton“, a mi Vam jamčimo zadovoljstvo izvršenim servisom.
Proizvodi i usluge
Jeste li znali da 80% vrijednosti Vašeg automobila čine dijelovi proizvedeni kod nezavisnih proizvođača autodijelova?

Više od 80% Vašeg dragog VW-a, Forda, Renaulta, Citroena, Peugeota, Fiata, Mercedesa, BMW-a…čine dijelovi iz ponude AUTO KRUNE. Kad Vašem metalnom ljubimcu zbog dotrajalosti ili neispravnosti zakaže kakav amortizer, disk, remen, spojka, filter… mi smo tu.

TRGOVINA REZERVNIH DIJELOVA

U našoj se trgovini nalazi 3000 artikala, a ako neki od proizvoda nedostaje naručujemo ga istog dana i dostupan je već sljedećeg jutra. O kvaliteti proizvoda u ponudi govori i podatak da je AUTO KRUNA poslovni partner renomiranog distributera auto dijelova, tvrtke Gregurek d.o.o. čija ponuda obuhvaća cjelokupni asortiman vodećih europskih proizvođača auto dijelova kao što su: Elring, Ferodo, MAHLE, BOGE, HUTCHINSON, LEMFORDER, BMC, METELLI, VERNET, CHAMPION, HELLA i brojnih drugih…

Uz motorne dijelove za osobna i teretna vozila u bogatoj se paleti proizvoda nalaze dijelovi donjeg postroja, kočioni diskovi, obloge i različiti dijelovi kočnica, gumeno-metalni dijelovi, amortizeri, opruge, brtve, ležajevi kotača, auto-elektrika, pogonsko remenje, senzori, grijači, el. podizači stakla, pumpe vode, filteri, motorna ulja i mnogi drugi originalni proizvodi koji su integralni dio ponude.

AUTO KRUNA Vam nudi proizvode generalnog uvoznika ELF ulja i maziva tvrtke JASMIN maziva. NAŠI AUTOMOBILI KUPUJU KOD NAS! Oni znaju da će dobiti samo vrhunsku kvalitetu prve ugradnje, da na našim policama nema falsifikata i jeftinih kopija i da za to odgovara stručno osoblje, koje je pri tome čak i ljubazno! …zar to nije uspješno obavljanje posla? 

AKCIJA!!

Nudimo vam besplatni pregled vozila prije odlaska na tehnički, te sam odlazak na tehnički s vašim vozilom. U suradnji s osiguravajućim kućama "Croatia osiguranje" i "Uniqa" nudimo vam njihove police osigurana na rate i kartice. Izbjegnite gužve i uštedite vrijeme uz našu pomoć! Sve gore navedene usluge su besplatne!

Dakle, vidimo se… ako Vam zakaže nešto od onih 80% s početka priče, ako vam trebaju motorni dijelovi za osobna ili teretna vozila, dijelovi donjeg postroja, gumno-metalni dijelovi, amortizeri, opruge, pogonsko remenje, pumpe vode, filteri, motorna ulja…
Reference
"AUTO KRUNA SERVIS" se nalazi u ovim kategorijama
- Auto dijelovi i oprema
- Auto mehaničarska radionica
- Auto servis
- Trgovina :: Maloprodaja
design by NIVAGO